Livio

Wij zijn dagelijks dag en nacht bereikbaar, alsook in weekenden en op feestdagen. Bel 0900-9200. Wij helpen u graag.
Mijn Livio

Menu

Contact via beeldbellen

​​​​​​​​Wat is er op dit moment nu fijner dan even, met veilige afstand, op bezoek te kunnen bij uw geliefde en hem of haar een virtuele knuffel te geven ?

Vanwege het coronavirus hebben alle locaties van Livio helaas hun deuren voor bezoekers moeten sluiten. Vanzelfsprekend is er, juiste tijdens deze coronacrisis, een grote behoefte aan contact tussen onze bewoners en hun familie of naasten. Bellen is een mogelijkheid, maar videobellen is natuurlijk veel beter! Om tijdens het huidige bezoekverbod toch met uw familie/naaste in de verpleeghuizen of woonzorgcentra contact te hebben heeft Livio het beeldbellen gerealiseerd.

​Met beeldbellen, of videobellen,  kunt u uw geliefde bellen waarbij jullie elkaar ook echt zien.  Via het beeldscherm op een telefoon, tablet, laptop of PC kunt u op een, met de zorg overeengekomen, tijdstip elkaar  dan even digitaal “ontmoeten”.


Hoe helpt​ Liv
io u dit contact tot stand te brengen?

Onderaan deze pagina staan alle Livio locaties met daaronder een link. Klik op de link die hoort bij de locatie waar uw familielid/naaste verblijft. Kies vervolgens een datum en een tijdstip waarop u graag zou willen beeldbellen. Op of enkele minuten vooraf aan het door u gereserveerde datum/tijdstip klikt u op de link ‘deelnemen aan Teams vergadering’ die in de bevestigings- of herinneringsmail staat. Vervolgens start het beeldbelgesprek wanneer de medewerker van de afdeling ook het gesprek in Teams opent. Een afspraak maken dient u minimaal 24 uur van te voren te doen en maximaal 4 dagen vooruit.


Waarom beeldbellen via een afspraak?

Door het inplannen van een afspraak kunnen familieleden zelf het gewenste moment kiezen om te bellen. Medewerkers zorgen ervoor dat  het toestel tijdig en schoon op deze momenten bij de bewoner aanwezig is.  De tijd is afgesproken en dit zorgt ervoor dat cliënten rustig, zonder gestoord te worden tijdens een gesprek, met familie kunnen bellen. Op deze manier verloopt alles orderlijk en is er ook tijd om de toestellen tussen de gesprekken door goed  te reinigen. Natuurlijk blijft het ook mogelijk dat een cliënt op zijn/haar initiatief probeert familie te bereiken. 

Bellen met de hele familie

Het is mogelijk om tijdens het gesprek meerdere mensen aan te laten sluiten, zonder dat zij op dezelfde locatie aanwezig zijn. Zo kan je toch even met de hele familie samenzijn, digitale knuffels geven en bijpraten.  


Meer informatie over het inplannen van een afspraak?

Wilt u meer weten over hoe een afspraak kun inplannen? Of hoe u zich het beste kunt voorbereiden op het beeldbellen?   Alle informatie staat beschreven in een korte handleiding. 

Klik HIER​ voor de handleiding.

Tip: Lees ook de meest voorkomende vragen (met antwoorden). Klik HIER​ voor de FAQ.


Afspraak maken?

U maakt snel en eenvoudig een afspraak via de link die staat weergegeven bij de Livio locatie waar uw geliefde verblijft. Alle locaties en bijbehorende links staan hieronder weergegeven. Let u er alstublieft op dat u de afspraak minimaal 24 uur van te voren maakt. Een afspraak maken kan tot maximaal 4 dagen vooruit. 

​Locaties in Enschede
We zijn er wanneer nodig

Stuur een mail

Binnen 24 uur reactie op werkdagen

Mail sturen

Vraag of opmerking?

Heeft u een tip, vraag of opmerking, klik dan op de onderstaande link:

Bericht sturen