Livio

Wij zijn dagelijks dag en nacht bereikbaar, alsook in weekenden en op feestdagen. Bel 0900-9200. Wij helpen u graag.
Mijn Livio

Menu

Verhuisservice

​​Gaat u binnenkort verhuizen? Verhuizen is erg ingrijpend, maar met de Verhuisservice van LivioPlus wordt uw verhuizing uitgevoerd door betrouwbare en ervaren verhuizers. Zodat uw verhuizing snel, veilig en soepel verloopt.


De verhuisorganisatie UTS Grijpma Enschede BV biedt in samenwerking met LivioPlus voor ieder budget een verhuisoplossing.

Verhuisdirigente
De verhuisdirigente organiseert alle zaken rondom de verhuizing. Zo kan zij onder andere de administratie (re)organiseren, verhuisberichten versturen, instanties informeren, de woning op de juiste wijze opleveren aan de woningcorporatie en communiceren met zorginstellingen.

Handyman
De UTS Handyman is een professionele dienst die u kunt inzetten voor diverse klussen in en om het huis.

LivioPlus ledenvoordeel
  • 15 % korting op de standaard verhuizing
  • Leden ontvangen één maand gratis opslag
  • Twee uur gratis verhuisdirigente bij een verhuizing

Budgetverhuizing
Samen met UTS Grijpma verhuizen is ook mogelijk. In overleg met u ontvangt u voor de verhuizing 2 of 3 professionele verhuizers, een verhuiswagen en materiaal. Dit team vult u zelf aan met familie of vrienden. Daarnaast ontvangt u de verhuisdozen in bruikleen. LivioPlus leden ontvangen voor de budget verhuizing 10% korting per uur per UTS Grijpma verhuizer.

Afspraak maken?
Bel LivioPlus via 0900-9200. Uw gegevens en telefoonnummer worden genoteerd en u wordt door UTS Grijpma Enschede BV binnen enkele dagen gebeld voor een afspraak.

We zijn er wanneer nodig

Stuur een mail

Binnen 24 uur reactie op werkdagen

Mail sturen

Bel mij terug

Laat hieronder uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug:

Woningen

Geen woningen gevonden.

Aanbod van LivioPlus

Geen aanbiedingen gevonden.