Livio

Wij zijn dagelijks dag en nacht bereikbaar, alsook in weekenden en op feestdagen. Bel 0900-9200. Wij helpen u graag.
Mijn Livio

Menu

Activiteiten op Livio locaties

​​​​​​​Bij de locaties van Livio bent u altijd welkom om mee te doen aan leuke, ontspannende of juist inspannende activiteiten. Er zijn diverse activiteiten vóór en dóór (wijk)bewoners op het gebied van culinair, sociaal, beweging, cultuur, hobby en zingeving.


Korting op activiteiten met LivioPlus
Livio+, de servicedienst van Livio, biedt u korting bij deelname aan de activiteiten. Daarnaast ontvangen Livio+ leden voordelen bij een groot aantal winkels en aan-huisdiensten, waaronder pedicure, kapper, tuinman, klussendienst en de huishoudelijke hulp van De Witte Werkster. Inschrijven kan op de LivioPlus-pagina​.

​Bekijk de woningen
Wat voor leuks er op het programma staat leest u bij de verschillende woningen. Klik op de gewenste locatie en zie vervolgens ​​de onderdelen Agenda en Activiteiten.

EnschedeHaaksbergenNeede

Eibergen

Overzicht van evenementen op locaties

Hierboven kunt u navigeren naar een specifieke locatie en daar de agenda met bijzondere evenementen en het (wekelijkse) activiteitenprogramma bekijken. Hieronder ziet u een bundeling van evenementen genomen over alle locaties. Klik op het evenement voor meer informatie.​

We zijn er wanneer nodig

Stuur een mail

Binnen 24 uur reactie op werkdagen

Mail sturen

Vraag of opmerking?

Heeft u een tip, vraag of opmerking, klik dan op de onderstaande link:

Bericht sturen

Woningen

Geen woningen gevonden.

Aanbod van Livio+

Geen aanbiedingen gevonden.