Livio

Wij zijn dagelijks dag en nacht bereikbaar, alsook in weekenden en op feestdagen. Bel 0900-9200. Wij helpen u graag.
Mijn Livio

Menu

Leren Masseren van voeten, kuiten en onderbenen

Intuïtief wrijft de mens over een pijnlijke plek of over een gespannen lichaamsdeel. Een goed uitgevoerde massage is dan ook een weldaad voor lichaam en geest. Behalve dat de massage als prettig wordt ervaren, is de waarde ervan dat de stofwisseling in ons lichaam wordt gestimuleerd. Massage houdt ons lichaam in goede conditie en kan blessures voorkomen.


Deze cursus is voor iedereen zonder gezondheidsproblemen die op verantwoorde wijze een ontspannende massage wil leren geven aan partner, vriend of kennis. Met de vaardigheden uit de cursus kunt u ontspanning van een licht gespannen spier bewerkstelligen en spierpijn na een overmatige inspanning verminderen.

De cursus Leren Masseren van voeten, kuiten en onderbenen bestaat uit één bijeenkomst en er wordt in tweetallen gewerkt. De deelnemers oefenen de massage op elkaar. Ze krijgen opdrachten mee om thuis praktisch te oefenen. De cursus staat onder leiding van een massagetherapeut. U kunt zich alléén inschrijven, maar ook als paar. Aan het einde van deze cursus kunt u een ontspannende voet-, kuit- en onderbeenmassage op verantwoorde wijze uitvoeren. De cursus vindt plaats in Haaksbergen.

Kosten
Cursus van één middag € 49,50 voor leden / niet-leden € 65,00 Dit bedrag is inclusief koffie/thee, certificaat, naslagwerk en gebruik van neutrale en aromatische massage-olie.

Wanneer
Data in overleg

Locatie
Oude Boekeloseweg 99, Haaksbergen Opgave en contact: Face en Body Care Haaksbergen Ada Veldhuis Email: a.veldhuis@face-and-body-care.nl Telefoon: 06 42547473 www.face-and-body-care.nl​

We zijn er wanneer nodig

Stuur een mail

Binnen 24 uur reactie op werkdagen

Mail sturen

Bel mij terug

Laat hieronder uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug:

Woningen

Geen woningen gevonden.

Aanbod van LivioPlus

Geen aanbiedingen gevonden.