Livio

Wij zijn dagelijks dag en nacht bereikbaar, alsook in weekenden en op feestdagen. Bel 0900-9200. Wij helpen u graag.
Mijn Livio

Menu

Livio Familieportaal

Contact onderhouden met uw naaste op veilige afstand

Vanwege het coronavirus hebben alle locaties van Livio helaas hun deuren voor bezoekers moeten sluiten. Vanzelfsprekend is er, juist tijdens deze coronacrisis, een grote behoefte aan contact tussen onze bewoners en hun familie of naasten. In navolging op het beeldbellen heeft Livio nu het Familieportaal gerealiseerd.

Wat is het Livio Familieportaal? 

Via het Familieportaal kunt  u digitiaal contact onderhouden met uw naaste bij Livio. Zo bent u nog beter betrokken bij uw geliefde.  U en andere familieleden, vrienden en bekenden kunnen berichten (chat) uitwisselen, foto’s en video’s plaatsen en natuurlijk gaan onze medewerkers dat ook doen, zodat u kunt zien en lezen wat er op de afdeling gebeurd. Op deze manier proberen we er voor te zorgen dat u toch nog dichtbij uw naaste kunt zijn. 

Wanneer kan ik gebruik maken van het Familieportaal? 

Op dit moment zijn we binnen Livio bezig om het Familieportaal stap voor stap uit te rollen. We beginnen bij één afdeling en gaan zo steeds verder. Wanneer de afdeling van u, of uw naaste aan de beurt is wordt hoort u dit vanzelf via Livio. Het Familieportaal stelt de eerste contactpersoon en/of wettelijk vertegenwoordiger in staat om andere familieleden of naasten uit te nodigen om ook deel te nemen aan het Familieportaal. Hier zit geen limiet aan en is voor iedereen kosteloos.

​Hoe kom ik op het Familieportaal? 

Ga naar https://mijnportaal.livio.nl​. U kunt op deze pagina inloggen met de inloggegevens die u per e-mail van ons hebt ontvangen. 

Meer informatie over het Familieportaal? 

Wilt u meer weten hoe het Familieportaal werkt? Of hoe u bijvoorbeeld een bericht kunt plaatsen? Alle informatie staat beschreven in een handleiding.

Bent u een bewoner van Livio?

Klik dan HIER​ voor de handleiding.   

Bent u een eerste contactpersoon of familielid/naaste?

Klik dan HIER​​ voor de handleiding.   

Vragen? 

Heeft u vragen of suggesties over het Familieportaal? Neem dan gerust contact op met Livio via 0900-9200 (lokaal tarief) of mail naar familieportaal@livio.nl 

Wij wensen u veel plezier met het gebruik van het Familieportaal!

We zijn er wanneer nodig

Stuur een mail

Binnen 24 uur reactie op werkdagen

Mail sturen

Vraag of opmerking?

Heeft u een tip, vraag of opmerking, klik dan op de onderstaande link:

Bericht sturen