Livio

Wij zijn dagelijks dag en nacht bereikbaar, alsook in weekenden en op feestdagen. Bel 0900-9200. Wij helpen u graag.
Mijn Livio

Menu

Jaarverslagen

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Wilt u meer weten over de (financiële) situatie van Livio? Hier kunt u onze meest recente jaarverslagen bekijken op de website jaarverslagenzorg.nl. Een verkorte versie vindt u hieronder onder de naam jaardocument gevolgd door het jaartal.

De opzet van het jaardocument is dat de Raad van Bestuur zich verantwoordt over de wijze waarop de organisatie invulling geeft aan de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen en de Wet op de Ondernemingsraden. Het document verslaat niet alleen financiële gegevens en productiecijfers, maar ook kwaliteit, medezeggenschap en de invulling van het begrip maatschappelijk ondernemen.

NIEUW: Jaardocument 2019 - Livio op een gezonde koers! 

Met trots presenteren wij ons jaardocument 2019. Een jaar waarin we samen hebben gewerkt aan verbetering van de kwaliteit van de zorg, de versteviging van onze werkgeversrol en aan een gezonder rendement. Lees alles over het jaar 2019 en download het document op jaarverslagen.livio.nl​.Bekijk ook de infographic met alle highlights van 2019 hieronder of download het bestand hier​​​
​Overige jaardocumentenJaarbericht 2010

We zijn er wanneer nodig

Stuur een mail

Binnen 24 uur reactie op werkdagen

Mail sturen

Mijn Livio

Handig, snel én persoonlijk!

  • Uw persoonlijke informatie
  • Altijd te bereiken
  • Speciale aanbiedingen
Aanmelden voor mijn Livio

Woningen

Geen woningen gevonden.

Aanbod van Livio+

Geen aanbiedingen gevonden.