Livio

Wij zijn dagelijks dag en nacht bereikbaar, alsook in weekenden en op feestdagen. Bel 0900-9200. Wij helpen u graag.
Mijn Livio

Menu

Missie, visie en kernwaarden

​​​​​​Missie

Met onze diensten en producten willen we toegevoegde waarde bieden op het gebied van zorg, wonen en gezondheid.

Voor wie zijn we er?
We zijn er niet alleen voor mensen die concreet behoefte hebben aan zorg, maar ook voor iedereen die werk wil maken van zijn of haar vitaliteit. Dus: voor jong en oud, voor dik en dun, voor gezond en zorgbehoevend.

Hoe willen we te werk gaan?
We hebben vertrouwen in het goede in de mens. Vanuit dit vertrouwen gaan we steeds weer op zoek naar vernieuwende oplossingen voor de vraagstukken die we dagelijks tegenkomen. Daadkrachtig, samen(werkend) en deskundig.


Visie

Bij Livio zijn we ervan overtuigd dat onze levenskwaliteit voor een heel groot deel afhankelijk is van de mate waarin we ons eigen leven kunnen leiden en zo lang mogelijk zelfstandig kunnen functioneren in onze eigen omgeving. Ook als we daar (steeds) meer hulp bij nodig hebben.

Daarom gaan we bij Livio uit van een positief mensbeeld. Niet wat niet meer kan, maar wat (nog) wél kan staat centraal bij Livio. En daarbij denken we éérst aan de mensen en pas daarna aan de regels. Dát is de kern van ons dagelijks denken en doen. En dus willen we bij Livio diensten en producten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid aanbieden, initiëren en ontwikkelen die passen bij die mentaliteit. Niet voor niets zeggen we: We zijn er wanneer nodig!


Kernwaarden

Livio geeft vorm aan haar missie en visie via de gedeelde kernwaarden die alle acties en beslissingen leiden van bestuurders, zorgspecialisten, Livio-medewerkers en vrijwilligers. De kernwaarden van Livio zijn:

  • Toewijding
  • Professionaliteit
  • Verantwoordelijkheid

Dat is Livio. En zó zijn de mensen die bij ons werken.

We zijn er wanneer nodig

Stuur een mail

Binnen 24 uur reactie op werkdagen

Mail sturen

Vraag of opmerking?

Heeft u een tip, vraag of opmerking, klik dan op de onderstaande link:

Verstuur

Woningen

Geen woningen gevonden.

Aanbod van LivioPlus

Geen aanbiedingen gevonden.