Livio

Wij zijn dagelijks dag en nacht bereikbaar, alsook in weekenden en op feestdagen. Bel 0900-9200. Wij helpen u graag.
Mijn Livio

Menu

Specialismen en medewerkers

​​De vaktherapeuten van Livio zijn werkzaam op alle locaties van Livio, maar kunnen ook bij u thuis komen voor behandelingen. Ze werken nauw samen met mantelzorgers, verzorgend personeel en andere behandeldisciplines. De vaktherapeuten onderling onderscheiden zich in hun specialisatie voor specifieke doelgroepen.

Muziektherapie

Vaktherapeuten Moniek Korsman, Lizzy Dinghs en Ragna Wetzels
Bij muziektherapie werken we doelgericht via muziek om non-verbaal (muzikaal) invloed te kunnen uitoefenen op het veranderingsproces. Muziek luisteren, zingen en actief musiceren, doet namelijk een heel ander beroep op de hersenen dan logische en rationele taal. We werken zowel met neurologische muziektherapie als met psychosociale methodieken.

Dramatherapie

Vaktherapeut Sigrid van der Sar
Bij dramatherapie werken we met name met het levensverhaal. Door individueel of in een groep je verhaal te kunnen doen, naar elkaar te luisteren en vragen te stellen kunnen moeilijke gebeurtenissen een plek gegeven worden. Er komt ruimte om naar de mooie (soms kleine) dingen van het leven te kijken. Door dramatherapie kunnen mensen in de groep beter omgaan met hun veranderde levenssituatie, beperking en het ouder worden. De vaktherapeut drama is gespecialiseerd in de Brein Omgeving Methodiek van Anneke van der Plaats.

Danstherapie

Vaktherapeut Corine Koopmanschap
Bij danstherapie werken we met dans en beweging in de breedste zin van het woord. Danstherapie is een ervarings- en lichaamsgerichte vorm van therapie waarbij dans en beweging worden ingezet om een veranderingsproces op gang te brengen. Via dit medium kan de cliënt expressie geven aan gevoelens, gedrag, en denkwijzen om deze vervolgens te kunnen verwerken.​
 

We zijn er wanneer nodig

Stuur een mail

Binnen 24 uur reactie op werkdagen

Mail sturen

Nieuwsbrief

Laat hieronder uw e-mailadres achter

Woningen

Geen woningen gevonden.

Aanbod van Livio+

Geen aanbiedingen gevonden.