Livio

Wij zijn dagelijks dag en nacht bereikbaar, alsook in weekenden en op feestdagen. Bel 0900-9200. Wij helpen u graag.
Mijn Livio

Menu

Oncologieverpleegkunde

​Oncologische ziektebeelden en behandelingen 
​Livio biedt expertise op het gebied van oncologische ziektebeelden en behandelingen. Een aantal speciaal opgeleide oncologieverpleegkundigen kunnen ondersteuning, begeleiding en advies bieden aan mensen met kanker en hun naasten. Zij hebben kennis van ziektebeelden en de behandeling zoals een operatie, chemotherapie, radiotherapie, immunotherapie.  

​Extra ondersteuning, advies of begeleiding bij ziekte en/of behandeling 
De oncologieverpleegkundigen kunnen cliënten begeleiden in het ziekteproces en behandeling die zij ondergaan. Dit is vaak aanvullend op de begeleiding vanuit de ziekenhuizen. De begeleiding vanuit het ziekenhuis is veelal zeer goed, maar de ervaring leert dat men thuis toch tegen andere problemen aan kan lopen. De ziekte, en de behandeling heeft vaak een grote impact. Niet alleen op het lichaam, maar ook emotioneel of sociaal. Onze oncologie specialisten kunnen cliënten en hun naasten hierin extra adviseren of ondersteunen. Zij kunnen voorzien in de juist informatie(bronnen), mogelijkheden met betrekking tot zorgverlening en specialisaties. Zij weten de juiste wegen te bewandelen, wegen die voor cliënten en hun naasten vaak (nog) onbekend zijn.  

​Begeleiding diëtist  
Een diëtist is de specialist op het gebied van voeding. Patiënten zitten vaak met veel vragen omtrent de voeding of hebben voedingsgerelateerde klachten. Regelmatig is er sprake van een verminderde eetlust en/of gewichtsverlies. Klik hier ​voor een film over voeding en kanker. 

Bij Livio is er een diëtiste werkzaam met als aandachtsveld oncologie. Zij kan adviseren en/of begeleiden bij voeding voor, tijdens of ná kanker. Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. 

Oncologie (huis)bezoek aanvragen 
Begeleidingshuisbezoeken kunnen naast de reguliere zorg aangeboden worden, ook als er verder geen thuizorg nodig is. Heeft u behoefte aan extra advies of ondersteuning, of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.  Wij zijn er voor u wanneer dit nodig is!

We zijn er wanneer nodig

Stuur een mail

Binnen 24 uur reactie op werkdagen

Mail sturen

Nieuwsbrief

Laat hieronder uw e-mailadres achter

Woningen

Geen woningen gevonden.

Aanbod van Livio+

Geen aanbiedingen gevonden.