Livio

Wij zijn dagelijks dag en nacht bereikbaar, alsook in weekenden en op feestdagen. Bel 0900-9200. Wij helpen u graag.
Mijn Livio

Menu

Geriatrische revalidatie

​​​​​​​​U komt uit het ziekenhuis na een ongeluk, een beroerte (CVA) of een knie- of heupoperatie. Dan breekt een tijd van revalidatie aan. Wanneer dit thuis niet mogelijk is, kunt u bij Livio in een prettige omgeving revalideren. Op de gespecialiseerde revalidatieafdeling werken we samen aan uw herstel. U heeft een comfortabele meerpersoonskamer en kunt gebruikmaken van alle faciliteiten van de locatie.

Livio is gespecialiceerd in geriatrische revalidatiezorg (GRZ). Dit is kortdurende, multidisciplinaire, op herstel gerichte zorg voor ouderen. Onder leiding van de Specialist Ouderengeneeskunde werkt een behandelteam van deskundigen samen met u aan uw herstel. Afhankelijk van uw revalidatiedoelen bestaat het behandelteam uit een fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist, logopedist en/of een psycholoog. De zorg op de afdeling is in handen van gespecialiseerde verzorgenden en verpleegkundigen.


Revalideren in een motiverende omgeving

Onze revalidatie locaties De Pendel in Haaksbergen en Rutbekerveld in Enschede zijn prettig ingericht en gelegen in een parkachtige omgeving, waarbij we zorgen dat uw revalidatie centraal staat. Samen met het behandelteam gaat u hier aan de slag om zo goed mogelijk te herstellen.

Dat vraagt tijd en inspanning van u. Ook vragen we u in uw eigen tijd te oefenen. Om dit mogelijk te maken staan er diverse oefenruimtes en een aangepaste fitnessruimte tot uw beschikking. Onze zorgmedewerkers hebben daarbij tijd en aandacht voor u en zorgen ervoor dat u zich in een ontspannen sfeer op uw gemak zult voelen. Uw partner, familieleden of andere gasten zijn natuurlijk ook van harte welkom om u gezelschap te houden. Ook kunnen zij u ondersteunen in uw revalidatieproces.​​​​

We zijn er wanneer nodig

Stuur een mail

Binnen 24 uur reactie op werkdagen

Mail sturen

Bel mij terug

Laat hieronder uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug:

Woningen

Geen woningen gevonden.

Aanbod van Livio+

Geen aanbiedingen gevonden.